大戸屋の沖目鯛の麹漬け炭火焼定食

晩ごはんは、大戸屋で沖目鯛の麹漬け炭火焼定食(988円/621kcal)を頂きました。
I ate grilled sea bream pickled in mold (988 yen / 621 kcal) at Otoya.


醤油麹の味がしっかり付いている香ばし焼魚でした。ご飯がすすむ君です。
This seam bream was so tasty to have with rice.


ほうれん草のゴマ和えと納豆も注文してスケッチとシェアしました。
Boiled spinach dressed soy sauce and fermented soybeans was shared with Sketch.

スケッチは野菜五穀ご飯をチョイス
五穀米に赤玉ねぎと赤パプリカとピーマンが入ってます。
野菜の苦みとフレッシュさが加わって美味しいです。
Red onion, Red and Green bell pepper was mixed with 5 grain rice.
This rice was tasty because of veggies' bitterness and freshness.

ランチも晩ごはんも外食だったので少し反省しつつも、
2食とも美味しく魚の和定食が頂けたので
大満足でした。

Lovely fish plates for lunch and dinner satisfied me.
Eating out on both of lunch and dinner was not economical though..


ブログランキング応援おねがいします。
Thank you for clicking below blog ranking buttons.
 
にほんブログ村 ダイエットブログ ダイエット日記へ にほんブログ村 グルメブログ 東京食べ歩きへ にほんブログ村 料理ブログ 晩ご飯へ

[関連記事] 沖目鯛の塩麹漬け炭火焼定食


reaction:

Translate