秋刀魚のみりん干しとキノコの炊込みごはん

晩ごはんは、秋刀魚のみりん干しでした。付合せは、さつま芋とカボチャとほうれん草の蒸し野菜でした。シメジとマイタケの炊込みごはんも頂きました。

A main dish for dinner was dried Saury seasoned with Mirin with Steamed Sweet Potato, Pumpkin and Spinach.I also prepared Rice with Mushrooms.

他のメニューは、↓でした。
Other menu items were as follows.

野菜たっぷり味噌汁(さつま芋、かぼちゃ、玉ねぎ、シメジ、長ネギ、ほうれん草)
Veggies Miso Soup(Sweet Potato, Pumpkin, Onion, Shimeji Mushroom, Long Onion and Spinach)

ミックスサラダ(レタス、大根、ニンジン、パセリ、マッシュルーム)
Mix Salad(Lettuce, Japanese Radish, Carrot, Parsley and Mushroom)

大根おろし/Grated Japanese Radish
蒟蒻の煮物/Simmer Konnyaku
春巻き/Spring Rolls

ブログランキング応援おねがいします。
Thank you for clicking below blog ranking buttons.
 
にほんブログ村 ダイエットブログ ダイエット日記へ にほんブログ村 グルメブログ 東京食べ歩きへ にほんブログ村 料理ブログ 晩ご飯へ


reaction:

Translate